Φωτια Στην Πετρουπολη / Με επιτυχία η συγκέντρωση στη συνοικία Νεάπολης στο Λαύριο ... - Επι τόπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Φωτια Στην Πετρουπολη / Με επιτυχία η συγκέντρωση στη συνοικία Νεάπολης στο Λαύριο ... - Επι τόπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.. Επί τόπου στο σημείο έσπευσαν 3 πυροσβεστικά οχήματα με 10 πυροσβέστες. Φωτιά σημειώθηκε στην πετρούπολη, το απόγευμα της κυριακής σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν αμέσως την κατάσταση. Ως μη αναστρέψιμη θεωρείται η κατάσταση της 18χρονης κοπέλας, την οποία χτύπησε βάναυσα ο 55χρονος πατέρας της στην πετρούπολη και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι. Επι τόπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η περιοχή όπου έχει εκδηλωθεί η πυρκαγιά βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το νεκροταφείο, ενώ στο σημείο σπεύδουν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό κύπρου στην πετρούπολη με αποτέλεσμα να υποστούν εγκαύματα δύο άτομα. Πυρκαγιά στην πετρούπολη, πίσω από το θέατρο πέτρας, με εθελοντές και υδροφόρα του δήμου να σπεύδει στο σημείο. Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση και είναι σε λόφο, ωστόσο το μέτωπό Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η περιοχή όπου έχει εκδηλωθεί η πυρκαγιά βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το νεκροταφείο, ενώ στο σημείο σπεύδουν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Με ελαφρά εγκαύματα, αλλά χωρίς τις αισθήσεις τους, απεγκλωβίστηκαν ένας άνδρας και μία γυναίκα, από.

Προς την Πετρούπολη κατευθύνεται η φωτιά από τα Άνω Λιοσια ...
Προς την Πετρούπολη κατευθύνεται η φωτιά από τα Άνω Λιοσια ... from thecaller.gr
Φωτιά σημειώθηκε στην πετρούπολη, το απόγευμα της κυριακής σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν αμέσως την κατάσταση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στα άνω λιόσια στην αττική και σύμφωνα με την πυροσβεστική κινείται προς την πετρούπολη καθώς στην περιοχή έχουν αρχίσει να πνέουν ισχυροί άνεμοι. Προς την πετρούπολη η φωτιά από τα άνω λιόσια. Σύμφωνα με πληροφορίες του cnn greece ένας 55χρονος ξυλοκόπησε άγρια την κόρη του και στη. Όλα τα θέματα / άρθρα που θα βρείτε στις σελίδες του zarpanews.gr είναι ενυπόγραφα.όταν το zarpanews.gr χρησιμοποιεί θέματα που έχουν δημοσιευτεί σε άλλους ιστότοπους ή έντυπα μέσα, αναφέρει πάντα την πηγή τους. Φωτιά σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην πετρούπολη εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι του σαββάτου. Φωτιά σε μονοκατοικία στην πετρούπολη. Πυρκαγιά στην πετρούπολη, πίσω από το θέατρο πέτρας, με εθελοντές και υδροφόρα του δήμου να σπεύδει στο σημείο.

Φωτιά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ξέσπασε σε μονοκατοικία της οδού αθανασίου διάκου που προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές, καθώς οι ιδιοκτήτες του, έλειπαν εκείνη την ώρα.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αιτία της φωτιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου στην πετρούπολη αττικής. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην οδό πανοράματος, στο ίλιον αττικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στα. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε κατά τις 04:00 για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό στρατηγού μακρυγιάννη. Φωτιά ξέσπασε ψηλά στο βουνό στην περιοχή του ίλιον λίγο μετά τις 9 το βράδυ, με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής να είναι άμεση. Στο σημείο επιχείρησαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Στη φωτιά στο διαμέρισμα σε πολυκατοικία επί της οδού στρατηγού μακρυγιάννη στο δήμο πετρούπολης επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Επι τόπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του cnn greece ένας 55χρονος ξυλοκόπησε άγρια την κόρη του και στη. Επί τόπου στο σημείο έσπευσαν 3 πυροσβεστικά οχήματα με 10 πυροσβέστες. Παναγιωτης σπυροπουλος published 30 αυγ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η περιοχή όπου έχει εκδηλωθεί η πυρκαγιά βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το νεκροταφείο, ενώ στο σημείο σπεύδουν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Φωτιά προκλήθηκε το πρωί της κυριακής σε διαμέρισμα στην πετρούπολη.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αιτία της φωτιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου στην πετρούπολη αττικής, αποκαλύπτοντας μια οικογενειακή τραγωδία. Φωτιά ξέσπασε ψηλά στο βουνό στην περιοχή του ίλιον λίγο μετά τις 9 το βράδυ, με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής να είναι άμεση. Ολοσχερώς κάηκε ένα διαμέρισμα στην πετρούπολη. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε μονοκατοικία στην πετρούπολη, επί της οδού αθανασίου διάκου. Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις τους, μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην πετρούπουλη.

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ - Μαχητής ...
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ - Μαχητής ... from www.maxitis-online.gr
Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην οδό πανοράματος, στο ίλιον αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η περιοχή όπου έχει εκδηλωθεί η πυρκαγιά βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το νεκροταφείο, ενώ στο σημείο σπεύδουν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε κατά τις 04:00 για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό στρατηγού μακρυγιάννη. Στο σημείο επιχείρησαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. 17 (10:59) φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα. Επι τόπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Τετάρτη, 30 αυγούστου 2017 13:16. Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό κύπρου στην πετρούπολη με αποτέλεσμα να υποστούν εγκαύματα δύο άτομα.

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της κυριακής στο ίλιον, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά στο βουνό.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε κατά τις 04:00 για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό στρατηγού μακρυγιάννη. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε υπαίθριο χώρο, στην περιοχή της πετρούπολης. Παναγιωτης σπυροπουλος published 30 αυγ. Πέμπτη, 31 αυγούστου 2017 22:23. Επί τόπου στο σημείο έσπευσαν 3 πυροσβεστικά οχήματα με 10 πυροσβέστες. Ως μη αναστρέψιμη θεωρείται η κατάσταση της 18χρονης κοπέλας, την οποία χτύπησε βάναυσα ο 55χρονος πατέρας της στην πετρούπολη και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι. Φωτιά προκλήθηκε το πρωί της κυριακής σε διαμέρισμα στην πετρούπολη.η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε κατά τις 04:00 για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό στρατηγού μακρυγιάννη.οι. Φωτια στα ανω λιοσια πανω απο το νεκροταφειιο kai πeρioxh mat o. Στα ελληνικα σημερα το πρωτο θεμα της bild. Συναγερμός σήμανε το βράδυ της κυριακής στο ίλιον, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά στο βουνό. Φωτιά ξέσπασε ψηλά στο βουνό στην περιοχή του ίλιον λίγο μετά τις 9 το βράδυ, με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής να είναι άμεση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η περιοχή όπου έχει εκδηλωθεί η πυρκαγιά βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το νεκροταφείο, ενώ στο σημείο σπεύδουν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις τους, μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην πετρούπουλη.

Ολοσχερώς κάηκε ένα διαμέρισμα στην πετρούπολη. Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση και είναι σε λόφο, ωστόσο το μέτωπό Φωτιά ξέσπασε ψηλά στο βουνό στην περιοχή του ίλιον λίγο μετά τις 9 το βράδυ, με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής να είναι άμεση. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε υπαίθριο χώρο, στην περιοχή της πετρούπολης. Φωτιά προκλήθηκε το πρωί της κυριακής σε διαμέρισμα στην πετρούπολη.

Παναθηναϊκός: Διερευνητική επαφή Πασκουάλ με Καλάθη ...
Παναθηναϊκός: Διερευνητική επαφή Πασκουάλ με Καλάθη ... from images32.inewsgr.com
Πληροφορίες αναφέρουν, ότι αφορμή για την άγρια. Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό κύπρου στην πετρούπολη με αποτέλεσμα να υποστούν εγκαύματα δύο άτομα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στα άνω λιόσια στην αττική και σύμφωνα με την πυροσβεστική κινείται προς την πετρούπολη καθώς στην περιοχή έχουν αρχίσει να πνέουν ισχυροί άνεμοι. Yava γυμναστηριο πετρουπολη τα θεσ ολα, τα εχεισ ολα! Στο σημείο επιχείρησαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε μονοκατοικία στην πετρούπολη, επί της οδού αθανασίου διάκου. Φωτιά σε μονοκατοικία στην πετρούπολη. Παναγιωτης σπυροπουλος published 30 αυγ.

Φωτιά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ξέσπασε σε μονοκατοικία της οδού αθανασίου διάκου που προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές, καθώς οι ιδιοκτήτες του, έλειπαν εκείνη την ώρα.

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό κύπρου στην πετρούπολη με αποτέλεσμα να υποστούν εγκαύματα δύο άτομα. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αιτία της φωτιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου στην πετρούπολη αττικής. Φωτια στα ανω λιοσια πανω απο το νεκροταφειιο kai πeρioxh mat o. Στα ελληνικα σημερα το πρωτο θεμα της bild. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε μονοκατοικία στην πετρούπολη, επί της οδού αθανασίου διάκου. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα νεκρό πυροσβέστη και δύο τραυματίες. Φωτια αυτη την ωρα στο βουνο πανω πετρουπολη και περιστερι η φωτια καιειε χαμηλη βλαστιση αλλα κινειτε ταχυτατα λογω των ανεμων. Τετάρτη, 30 αυγούστου 2017 13:16. Πυρκαγιά στην πετρούπολη, πίσω από το θέατρο πέτρας, με εθελοντές και υδροφόρα του δήμου να σπεύδει στο σημείο. Παναγιωτης σπυροπουλος published 30 αυγ. Μολις στο 45% η συμμετοχη μεχρι τις 4 το απογευμα, τρεις ωρες πριν κλεισουν οι καλπεσ!!! Φωτιά σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην πετρούπολη εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι του σαββάτου. Φωτιά προκλήθηκε το πρωί της κυριακής σε διαμέρισμα στην πετρούπολη.η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε κατά τις 04:00 για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό στρατηγού μακρυγιάννη.οι.